Monday, October 01, 2012

Irrland, topfun voor weinig!

Vorige week is J met de kinderen en met mijn schoonzus en neefjes naar Irrland net over de grens in Duitsland geweest. Dit is een boeren-pretpark, waarbij het boeren-gedeelte bestaat uit bijvoorbeeld een mais-doolhof, een mais-bad, een kinderboerderij, een uitstalling van Siku model tractoren, een strobalenberg etc. Er zijn geen achtbanen of iets dergelijks, maar wel geweldig hoge glijbanen, waarbij de lol nog verhoogd wordt, doordat ze vanuit een vliegtuig naar beneden gaan. Er is een reuze waterbed, waar je over kan lopen en op kan stoeien. Verder natuurlijk allerlei waterpret, maar daar was het vorig weekend wat te koud voor.
Wat het sympathieke aan dit pretpark is, is dat het helemaal ingericht is op het beperken van de kosten. De toegangsprijs is 4,50, parkeren is gratis. Het hele park is er op ingericht dat je zelf eten mee neemt. Er zijn overal picknicktafels en barbeques, waar je gratis gebruik van kan maken. Je kan er natuurlijk ook eten kopen, en dan is de prijs voor een Cornetto 1,00 euro, een waterijsje 50 cent!
De kinderen (5-11 jaar) hebben genoten! Het enige nadeel is dat het niet naast de deur is. Maar als je in de buurt bent, een aanrader!

No comments: